Aanbieding!
TA-65® 250 - 45 tablets

Alleen online

TA-65® 250 - 45 tablets

TA-65® - 45 tablets - (dosering : 250 units)

De TA65® is een activator van de telomerase, wetenschappelijk erkend en ontdekt door GERON, een Californisch bio-techbedrijf.

Het werkingsmechanisme van de TA65® herstart het hTERT-gen, dat de activator van telomerase is, deze verlengt ook uw telomeren. Een test staat toe om gemakkelijk de lengte van de telomeren.

Meer details

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

298,00 € incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 10,00 € Tot 20,00 €

Meer informatie

Activatie van de telomerase met TA-65®

Telomerase is betrokken bij het verbeteren van de levensduur van de lichaamscellen, maar eveneens bij hun cellulaire levenskwaliteit. Reactivering van telomeren is de interventie in het verouderingsproces van het lichaam.
Een dubbelblinde studie versus placebo in de TA-65® heeft veel voordelen op verschillende niveaus laten zien:
• op het immuunsysteem
• op de kwaliteit van de huid
• op het gezichtsvermogen
• op de mannelijke seksuele prestaties
• etc.

De gezondheid van uw telomeren, de beoordeling:

De lengte van telomeren is een indicator van de veroudering van uw cellen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat TA-65® de telomeren kan verlengen, verkort door de meerdere celdelingen ... en het helpt voorkomen dat uw lichaamscellen degenereren of zelfs afsterven (veroudering).

Compositie

De TA65® is een molecule, ontwikkeld door het extraheren van een heel oud Chinees kruid: de talus. We hebben een verfijningstechniek ontwikkeld en geperfectioneerd om de TA65® te extraheren. Het is de verfijning van de ruwe astragaluswortel, die wordt behandeld. Het basismateriaal wordt naar een gecertifieerd laboratorium gestuurd door de FDA (Food and Drugs Administration) om tot 90% gezuiverd te worden.

Gebruik

250 eenheden (1 capsule per dag) voor de werkzaamheid bij volwassenen in hun veertiger / vijftiger jaren en in goede gezondheid.

500 eenheden (2 capsules per dag) verlengen de te korte telomeren, herstellen het immuunsysteem en verbeteren de belangrijkste bio-markers.

De gemelde gunstige effecten zijn:
- Algemene verhoging van de energie
- Uithoudingsvermogen, kracht ...
Deze test wordt gemiddeld aanbevolen voor mensen die over het algemeen gezond zijn en die pro-actief blijven gedurende lange termijn, ze laat een gezond ouder worden toe. Deze categorie omvat een grote meerderheid van de mensen in hun vijftiger-jaren, zelfs zestiger-jaren.

1.000 eenheden (4 capsules per dag) staat voor een hoge dosis, deze wordt aanbevolen voor mensen boven de 70 jaar of voor jongere mensen, maar met een slechte gezondheid.

De gemelde gunstige effecten zijn:
• Algemene versterking van het immuunsysteem
• substantiële verhoging van de energie, van het uithoudingsvermogen,
• cognitieve verbetering,
• betere seksuele prestaties
• Algemene echte perceptie van welzijn,
• progressie van het gezichtsvermogen.

Recensies

Schrijf uw recensie

10 andere producten in dezelfde categorie: