KWALITEITSNORMEN VAN TA-65


Vanaf de plantaardige productie en tot de formulering en vervaardiging van het eindproduct in de VS, waarborgt TA Sciences de kwaliteit van het begin tot het einde van de TA 65® productieketen.

Wij verzorgen de extractie van gezuiverd TA-65® op een exclusieve wijze.

Onze samenwerking met experts in USA heeft een methode ontwikkeld voor het extraheren van het molecuul uit het TA65® vanuit de astragalus-wortel. Dit resulteert in een poeder van TA65® dat 98% zuiver is en het is deze stof die de telomerase reactiveert.

Deze stof, gewonnen uit de Astragalus-wortel is gezuiverd; We voeren tests om de zuiverheid van de grondstoffen en de totale afwezigheid van zware metalen en / of pesticiden te waarborgen. Deze grondstof wordt vervolgens verstuurd naar het laboratorium in onderaanneming TA Sciences.

Een certificaat van een analyse verzekert de identiteit en de zuiverheid van deze stoffen voor elke verzending. Ons laboratorium is gecertificeerd om de stoffen te produceren volgens de FDA-normen. Het extract wordt vervolgens getransformeerd en we krijgen het molecuul TA65® in zuivere staat. De raffinage laat ons toe om meer dan 90% zuiverheid te bereiken, elke partij ondergaat vervolgens een eindcontrole, dit gepatenteerde proces wordt beschermd door een exclusief TA Sciences-patent.

De capsules van TA 65® worden vervolgens geproduceerd en verpakt volgens de toepassingen en normen van de voedingssupplement-industrie. Certificering "Nutritional Garden State Good Manufacturing Practices" van de Natural Products Association (voorheen de National Nutritional Foods Association)