FAQ OVER TA-65Wat is een telomeer ?

De telomeer, gelegen aan de uiteinden, beschermt onze chromosomen. Een eenvoudige voorgestelde vergelijking: de bescherming in plastiek aan het eind van schoenveters die rafelen van voornoemde voorkomen. Als het punt van bescherming van het chromosoom ontbreekt, breekt het genetische materiaal af, dit is niet meer voldoende beschermd door de telomeer, wat risico's op kanker, ziekten en gebreken met zich meebrengt.

Wat is de activatie van de telomerase?

De telomerase is een enzym dat van nature aanwezig in onze cellen, dit is essentiële factor voor een goede cellulaire gezondheid. De aansturing van de telomerase is wetenschappelijk bewezen, ze verhoogt de lengte van de telomeren, wat de functionele capaciteit van cellen verbetert en daardoor de levensduur ten goede komt.

Zijn deze producten getest?

TA Sciences volgt strikt wetenschappelijke procedures om de veiligheid en de werkzaamheid van haar producten te garanderen. Een reeks studies zijn uitgevoerd de afgelopen vier jaar, waaronder de studie genaamd "pivitol 2005 Anti-Aging Trial" om het effect van TA65® direct te meten. Tijdens de proef en na de invoering van de TA65 in het bloed, hebben we een significante vermindering van verouderingtekens gemerkt.

Welke wetenschappelijke basis zit achter de TA-65®?

Het verminderen van lengtes van telomeren is een fundamenteel concept met betrekking tot de menselijke veroudering en ziekten die verband houden met de leeftijd. Een nieuwe tak van de biologie (telomeren-biologie) heeft de afgelopen twee jaar het levenslicht gezien. De telomerase-activering is een nieuwe uitdaging die de briljantste academici en farmaceutici ter wereld aantrekt.

Wat is de plant waaruit de TA-65® is afgeleid?

De TA-65® werd gevonden in de Astragalus, een Chinees kruid dat reeds meer dan 1000 jaar gebruikt wordt.

Waarom niet gewoon Astragalus in de biologische winkel kopen?

Wij kochtten en testten vier biologische producten, die beschikbaar zijn in de bio-winkel, om de concentratie van TA-65® te controleren. Geen van hen is bestudeerd in het laboratorium, en bevatte geen sporen van TA65, waarvan de dosering erg nauwkeurig moet zijn. De TA-65® molecule is zeldzaam, en vaak vernietigen de gebruikte extractie-procedés deze. Het unieke proces van TA Sciences heeft jaren gekost om te ontwikkelen en heeft meer dan een miljoen dollar gekost.

Heeft de TA-65® een wetenschappelijke basis?

TA Sciences is het eerste bedrijf wereldwijd dat een telomerase-activator aanbiedt volgens een wetenschappelijk geavanceerde gepatenteerde methode om de gevolgen van veroudering te bestrijden.

Is de TA-65® een drug?

De TA-65® is geclassificeerd als een voedingssupplement, ze optimaliseert de werking van lichaamscellen. De TA-65® is geen wondermiddel dat ziektes behandelt of voorkomt.

Ongewenste cellulaire neveneffecten, proliferatie?

Telomeren zijn de klok van cellulaire veroudering, bij elke celdeling verkorten de telomeren. In theorie is er een risico dat de herstelfunctie van de telomerase ongecontroleerd cellen prolifeert, maar dit is in de praktijk niet het geval. Integendeel, het is door het versterken van het immuunsysteem en het verlengen van de telomeren dat DNA beter beschermd is, waardoor een anti-proliferatie-effect mogelijk is, zelfs tegen kanker.