WAT IS DE TA-65®?Activatie van de telomerase met TA-65®

Telomerase is betrokken bij het verbeteren van de levensduur van de lichaamscellen, maar eveneens bij hun cellulaire levenskwaliteit. De reactivatie van telomeren bestrijdt het verouderingsproces van het lichaam.

Een dubbelblinde studie versus placebo in de TA-65® heeft veel voordelen op verschillende niveaus laten zien:


• het immuunsysteem wordt versterkt
• het zicht krijgt een betere scherpte terug  
• teruggekeerde mannelijke seksuele prestaties
• een verbeterde kwaliteit van de huid
• etc.

De gezondheid van uw telomeren, de beoordeling:

De lengte van telomeren is een indicator van de veroudering van uw cellen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat TA-65® de telomeren kan verlengen, verkort door de meerdere celdelingen... en het helpt voorkomen dat uw lichaamscellen degenereren of zelfs afsterven (veroudering).

TA-65®

De TA65® is een activator van de telomerase, wetenschappelijk erkend en ontdekt door GERON, een Californisch bio-techbedrijf.

De werkingswijze van de TA65® is de functie van het hTERT-gen, dat de activator is van de telomerase, herstellen, waardoor uw telomeren verlengen. Een test staat toe om gemakkelijk de lengte van de telomeren te meten, voor, tijdens en na behandeling.

Maar waaruit de TA65 is gemaakt?

De TA65® is een molecuul, ontwikkeld door het extraheren van een heel oud Chinees kruid: de talus. We hebben een verfijningstechniek ontwikkeld en geperfectioneerd om de TA65® te extraheren.

Het is de verfijning van de ruwe astragaluswortel, die wordt behandeld. Het basismateriaal wordt naar een gecertifieerd laboratorium gestuurd door de FDA (Food and Drugs Administration) om tot 90% gezuiverd te worden.

Kunnen we de astragalus in een bio-supermarkt kopen ?

Natuurlijk, het Astragalus-extract is op grote schaal verkrijgbaar in de winkels van voedingssupplementen, maar deze producten zijn niet verwerkt tot een 90% zuiver raffinage-extract, volgens de wetenschappelijke erkende technieken voor een effectieve behandeling.

Na het testen van vier soorten supplementen op basis van Astragalus, bevatte geen van hen de werkzame stof TA65®.

U kan nog steeds onbeantwoorde vragen terugvinden in onze FAQ over de TA-65FAQ over de TA-65
>>> Telomeren, telomerase en TA-65 - Quid?

>>> Telomeer / telomerase - een korte geschiedenis van de TA-65

>>> Telomeren, telomerase en TA-65 - emblematische acteurs